Men snälla!

Jag är så fruktansvärt trött på :

* Tiger woods affären - Kan ni inte bara låta bli att snoka i andras privatliv? Om nu tiger har varit otrogen har hans fru redan ett helvete att tampas med, måste man då göra hela grejen ännu större? Hade du velat att det skulle stå i varenda tidning om din tjej/kille/man/fru hade varit otrogen? Nej tror knappast det va.

* Tjafset om idol Eriks flickvän-  Kan man inte bara släppa det nu? Nej nu ska vi skaffa massa grupper på facebook om att man inte tänker köpa hans skiva för att det bara får en till att tänka på hans flickvän osv. Vad vet ni om det glädjerus som dem antagligen kände då? Vad vet ni om vad ERIK ville? Tänk så kanske han känner för att dela sin glädje med den han älskar? Men nej så kan det ju såklart inte vara. Självklart var det bara för att alla skulle ha något att störa sig på dagen efter.


Om man ska skriva om något eller skapa grupper om något kan man väl iaf göra det om något vettigt? Lägg ner all er energi som ni lägger ner på att störa er på otrohets affärer mellan kändisar eller på att idol eriks flickvän stod kvar på scenen till att bota växthuseffekten, världshungern osv. NÅGOT VETTIGT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0