Idol?

Jag har funderat på en sak under hela min frukost.. Varför är man med i idol om man inte kan ta kritik? Vad är meningen med att stå och tjafsa med juryn om deras åsikter? Antagligen så sitter dem i juryn av en anledning och vet förhoppningsvis vad dem pratar om. Är så trött på att se alla idioter som går dit och tror dem ska ta hem skiten sen blir dem introducerade till verkligenhet, men då ska man tjafsa emot och säga att dem vet ingenting för att man är bäst..

Då tycker jag att dessa självgoda människor kan lämna plats för dem som verkligen förtjänar en chans att sjunga inför juryn istället.




Här har vi ett praktexempel..



Friday I´m in love.

Godmorgon! Idag mår man fruktansvärt mycket bättre och idag blir det en tripp till skolan sedan till Malmö. Blir lite shopping i malmö och sen blir det Avatar i 3D.  För att säkert komma fram och tillbaka mellan skolan och hem så blir det buss för min del idag. Iom det här snöovädret så är ju SJ väldigt struliga och tågen kan vara upp emot en timme försenade och sånt har man inte tid med på en fredag!

Vad ska ni hitta på idag?

sjuk..

Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Igår oroade man sig för att bli insöad, men icke. Istället får man 39 graders feber och så har man legat och frösit och svettats hela morgonen. Inget vidare måste jag tillägga.
Dagen lär väl spenderas i sängen med varm choklad och en film, eller varför inte utnyttja tillfället att komma någon vart på Snabba Cash.  Men först blir det att läsa en blogg som är relativt nystartad ( tror jag?) , men den underhåller mig iaf.
Jag länkar om någon skulle vara nyfiken på vad det är för något.

http://mshurricane.webblogg.se/


chockad!

Var kommer alla läsare ifrån? Inte det att jag inte uppskattar att ni läser bara det att jag inte är van vid att det skjuter i höjden på det viset som de gjort de senaste dagarna.


Någon annan.

Jag tänker inte vara någon annan än mig själv. Antingen får man tycka om mig som jag är eller så får man skita i det helt enkelt. Ni kommer aldrig se mig som den person som följer modet slaviskt. Min blogg kommer aldrig att bli en modeblogg. Jag kommer aldrig att se en människas värde efter vad den har på sig. Mina vänner väljer jag ut med omsorg och inte efter deras utseende. Om jag tycker något är dåligt så kommer jag att uttrycka detta på ett eller annat sätt, antingen läggs det fram snyggt eller så kommer det bara fram. Jag kommer aldrig att vara perfekt eller felfri, aldrig leva upp till idealen, men jag kommer att vara mig själv. Inte heller kommer jag att ändra på mig, jag är jag deal with it!

När alla andra går och kröker på ryggen för alla misstag dem har gjort kan jag iaf hålla huvudet högt.

Skor någon?

Någon som har storlek 37 och som vill ge dessa skor lite glädje?

Köpte dem över internet och det stod att dem var små i storleken men dem är för stora ändå.



Aldrig använda.. Först till kvarn som gäller!

Marre


Let´s dance.

Ikväll blir det lets dance och hemma spa^^ . Det blir fotbad,dusch och ansiktsmask. Ska även äta fruktsallad med älskling. Sorry för de dåliga uppdateringarna denna veckan, men den har varit riktigt hektisk. Men nu är det över och då är det dags att varva ner och ta hand om sig själv så att man inte blir helt utsliten.

Hur ser er fredag ut?


Insomniac.

Kan inte somna.. Eller har iof inte ens försökt men jag känner inte för det. Har enorm ångest och är duktigt stressad. Men det skulle ju vara bra och vara uppe en stund i natt & få färdigt lite skolarbete som ligger bakom att jag känner just ångest & stress. Har fått en hel del att göra som tvunget ska vara klart denna veckan.

En rolig överraskning var dock att jag hade fått in 1900kr på ett konto som jag trott att jag avslutat, men tydligen inte så det var en glad överraskning. Blir antagligen att lite utav det läggs på ännu en tatuering. Har ca 4 till som jag vill göra så jag ska bara komma på vilken utav dem jag vill göra först.

Skulle gjort en ny design till bloggen men det blev inte av idag det heller. Har varit övertrött hela dagen så jag har inte gjort något vettigt sen jag kom hem från skolan, så det är väl dags att sätta fart nu, lite skönhetssömn behöver man ju.. Positivt i detta läget är dock att jag slutar 10.45 imorgon, så ska jag fotografera Marre till mitt projektarbete sen kan jag åka hem.

Ni får ha en bra kväll!


151 dagar...

Imorgon börjar skolan igen. 151 dagar kvar till studenten, jag längtar verkligen.. Känner mig inte alls pepp inför skolstarten imorgon. Jag vill bara ha det överstökat och komma vidare i livet. Plugga vidare så att man kan komma igång med livet, så som eget boende & jobb.

Aja, min sista dag i "frihet" lär spenderas med massa plugg.. Hur ska ni spendera eran?

Winter..







Makeup kurs

För en gångs skull är jag faktikt vaken i en vettig tid. Det brukar inte hända ofta under loven. Men idag är jag ju faktiskt det utav en anledning, jag ska på makeup kurs på Makeup Store i Kristianstad. Jag är duktigt förväntansfull men vi får väl se vad man tycker sen. Jag tror dock inte att jag kommer att bli besviken!

Nu blir det frukost, ni får ha en bra dag folket!



- Veckans låt ♪♫♪



Veckans låt blir " Seven Days a Week" med The sounds. Detta för att dem gör mig riktigt sugen på festival, vilket jag är just nu.

Naughty boys.

Killarna i Paradise Hotell börjar verkligen bli riktigt naughty.. Kolla bara på Stefan som körde 2 brudar samma kväll.. Ush.. Och strippan som har kommit in verkar ju riktigt korkad och väldigt tillgänglig för allt och alla. Kommer inte att bli omtyckt ibland de andra tjejerna vill jag lova.

Måste dock tycka att Kristoffer var jätte söt som gav Anneli sin klocka igår när hon åkte ut, så att hon hade något minne av honom medans han var kvar i paradiset.

Tycker även att det var tråkigt att Anneli åkte ut.. Men eftersom jag är en utav dem som håller på Jackie eller Cimon så fick det ju funka. Hade dock hellre sett Dalin åka.





Anneli är den snygga brunetten.

Födelsedagspresent till älsk!

Jag har haft jättesvårt för att komma på vad jag skulle ge min pojkvän i 21 års present. Förra året fick han en weekend resa för oss två till London. Detta året blir det inte riktigt lika stort men även i år blir det en upplevelse. Bokade nyss biljetter till Magnus Betner- livets ord. Så den 7 februari ska vi gå och kolla på honom i kulturhuset i lilla hässleholm.



SMÅLANDSBESÖK!

Jag kommer inte att vara så aktiv på bloggen de kommande dagarna för min kompis Madde kommer ner från småland! Ska hämta henne på stationen nu.

Så ni får ha det så bra sålänge!


1 Janurari 2010.

Denna dagen kommer ägnas åt att fixa en massa grejer som jag inte hunnit med tidigare. Dessutom så tänker jag tillbringa första kvällen på 2010 med att kolla på Sherlockholmes. Den har ju biopremiär ikväll. Det var från början bara jag och pojkvännen, men sedan hade hans syskon också bokat biljetter så vi blir ett helt gäng.
Nej nu ska jag fortsätta få undan lite grejer!
Ha en bra dag.



Blir en bild på snyggingen Jude Law.

RSS 2.0