Slampa

Många utav er killar är väldigt roliga.. Ni tittar på porr, med tjejer som ligger med vem som helst och dessutom får pengar för det. Oftast tycker ni också att dessa tjejer är väldigt tilltalade och snygga. Hade ni fått chansen hade ni lätt haft sex med dem.

Men en tjej som är snygg på riktigt, utan att vara översminkad och opererad,  och som  dessutom finns i tillgänglig ( och då menar jag inte sexuellt),men som har haft sex med ett större antal killar, hon är äcklig, en madrass, slampa, hora osv.

Båda tjejerna har haft ett stort antal sexpartners, båda är "snygga" men ändå så tycker ni att det är skillnad på någon som livnär sig på att ha sex med massa okända män inför kamran. Väljer man  att blotta sig för kameran hur många gånger som helst så det gör dig inte slampig bara utan mer attraktiv, men om du skulle göra detta för dig själv så är det kört.

En kvinna i dagens samhälle får inte ha någon sexlust om hon inte har en pojkvän eller annan typ av fast partner som tillfredställer henne för kommer hon över 10 strecket  med olika partners så är det kört. Då är hon utdömd, inte bara av det manliga könet utan också utav det kvinnliga. Samhället formar en efter att en kvinna inte ska "ligga runt" utan vänta på den rätta. Mannen som kommer ridande på den vita hästen och som räddar henne och sedan lever dem lyckliga i resten av sina liv.

En annan sak som stör mig är att om en kille hade gjort samma sak hade det inte varit äckligt, han hade kunnat byta tjej varje kväll och det enda rykte som hade gått om honom hade varit att han är " cool, mästaren" osv. Det värsta som kommer att sägas om honom är att han är en player. Sånt som alla tänker : " Visst han kanske inte gör det längre om han träffar mig." Men en tjejs rykte blir som tidigare nämt slampa och efter det så har hon nästan ingen chans att få bort det eller ändra på det.


Avslutningsvis vill jag säga till alla tjejer, att det är INTE slampigt att ha sex om man vill det. Visst att det antagligen kommer pratas, samhället är utformat så, jag vet jag har varit inne i den trångsinta  banan till en början, men varför ska det vara så mycket skillnad på om det är en tjej som gör det eller en kille? Alla har rätt att tillfredställa sina behöv om man känner för det.
Håll huvudet högt och skit i snacket!



val.

Vid 6 års ålder ska du vara redo att börja på förskolan.
Vid 14 års ålder ska du vara motiverad & redo att få dina första betyg.
Vid 15 års ålder ska du vara redo att ta ett beslut om vad du vill gå för utbildning.
Vid 18 års ålder ska du vara redo att besluta dig för vad du  vill jobba med i resten av ditt liv.

Du har haft hur många år på dig som helst att förbereda dig för dina olika val, men är man någonsin redo?
Nej. Det är väl bara att chansa och hoppas på det bästa.

Fotografering i Helsingborg.

Fotograferade Jennie i Helsingborg, här kommer några utav bilderna.










/Mindy

RSS 2.0