Anna Anka

Ja, vad ska man säga om denna kvinna? Det är ju nästan dumt att sitta och idiot förklara henne för det lyckas hon med så bra själv.
Jag menar kvinnan uttalar sig om att vi kvinnor ska ha någon form av obligation till att tillfredställa vår mans behov om han vill att vi gör det. Det är vår plikt att göra det, precis som det är hans plikt att försörja oss.
Vi kvinnor kan också vara självständiga! Vi kvinnor har också sexuell lust!

OCH det är inte okej att mannen är otrogen bara för att du inte har lust att tillfredställa honom precis när han vill! Anna Anka har snackat om att folk ligger sig till toppen, vad har hon inte själv gjort? Men nu måste vi ju också tänka på det att det är sååååååå synd om Mrs Anka, som alltid måste se snygg ut, så jobbigt att ha personlig tränare, stylist osv. Hon behöver knappt lyfta ett finger och ändå så är det så fruktansvärt synd om henne.
Varför trycka ner kvinnorna och påstå att det enda som de räcker till är att vara prostituerad eller jag menar lyxfru...

Jag vill se fler karriärkvinnor i Tv, kvinnor som man kan se som förebilder. Inte fler korkade bimbos som har kommit dit dem har pågrund av sitt utseende. Jag vill se smarta kvinnor som vågar ta för sig.  Jag vill se en sundare skönhetsideal.

/ Mindy


RSS 2.0